maggan_nyasidan1.jpg

Margareta Lunde Martinson

Massor av energi, glädje, inspiration och tusen järn i elden - så skulle man kunna beskriva Margareta "Maggan" Lunde-Martinson.

 Föreläsare, friidrottare, livscoach, influencer, fru, mamma och mormor - är några av de titlar Maggan har. Det som startade med en dans på instagram har nu väldigt kort tid gett henne över 50 000 följare, samarbeten, fotograferingar, modereportage och intervjuer. Vi ställde ett par frågor till henne:

Hur länge har du ätit Omega-3?

Jag har ätit Omega-3 till och från under många år men regelbundet sedan 2010.

fyrabilderirad_maggan.jpg

Varför valde du att börja äta Omega-3?

Jag vill bli gammal!! Och hålla mig så frisk jag bara kan.

Så jag vill göra allt jag kan för att bibehålla min goda hälsa & ge min kropp de bästa möjliga förutsättningarna. Jag tränar, gör andningsövningar och försöker ta hand om mig på bästa sätt. Men jag tycker att det kan vara svårt att få till att äta fet fisk och annan mat rik på Omega-3 tillräckligt ofta. 

När jag kompletterar min kost med Fritt Flyt Omega-3 så känner jag mig trygg med att mitt hjärta, hjärna och syn får tillräckligt med EPA/DHA. Och dessutom tycker jag att det är så otroligt bekvämt med abonnemang som bara kommer direkt i min brevlåda. Och dessutom får jag i mig extra D och E-vitaminer, så himla bra!

Jag känner verkligen skillnad om jag inte tar min Omega-3 - så detta är en vana jag tänker fortsätta med. 

Varför valde du att bli ambassadör för Vesterålen's?

Därför det är en produkt som jag äter sedan tidigare, det är riktigt hög kvalitet på produkterna. Dom är naturliga, prisvärda och en produkt och ett företag jag verkligen kan stå bakom. Dessutom så himla smidigt med hemleverans & abonnemang. Jag behöver aldrig själv komma ihåg att köpa nytt.

Instagram_icon.pngFölj Maggan på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.