Berith_amb_SE_1140x600.jpg

Berith Honkavaara

”Resultaten överträffar mina förväntningar – jag trodde aldrig det skulle bli så stor skillnad!” Berith, 65 år Falkenberg

Det här är Berith från Falkenberg, en frisk kvinna i 60-års åldern som äter normal och allsidig kost. Vi testade hennes Omega-3 nivåer och hennes värden låg relativt lågt vid första testet. Men redan efter 1 månad med Vesterålen's Omega-3 så hade hennes värden förbättrats avsevärt.

SE_Beriths-Omega-3_verdier_1322x562.jpg

När vi först testade Beriths Omega-3 nivåer låg dessa på 5,25% (önskvärt värde 8-11%). På bara en månad höjdes värdena till 7,19% vilket är ett fantastiskt bra resultat på den korta tiden. Efter ytterligare två månader låg Beriths värden på 8,1%, alltså inom de önskvärda nivåerna. Längre tid än så tog det alltså inte för Berith att få riktigt bra värden. Själv säger hon att hon mår toppenbra och är så glad att hon började med dessa tillskott.

Självklart är det helt individuellt och ens resultat beror på många olika faktorer och inget vi garanterar. Testerna är gjorde på ett helt oberoende lab - Cerascreen.

berithx4.jpg

 

”Jag var faktiskt förvånad att jag inte hade bättre värden från början. Tycker ändå att jag äter fisk och skaldjur relativt ofta. Men jag var ännu mer förvånad över mina resultat efter bara en månad med Omega-3 Classic. Känns fantastiskt bra.”

Berith är gift sedan många år, har 3 vuxna döttrar och är mormor till 2 och är deltidspensionär när hon inte jobbar som löneadministratör. Hon beskriver sig som en morgonpigg, strukturerad kvinna som älskar havet och våren.

Hon är familjär, social och som gillar både god mat & dryck. Läser mycket, främst spänningsromaner och gillar romantiska filmer. Älskar dessutom sällskapsspel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.