VNP_ArticleHero_Anne_Nordesgard_bench_1322x562.jpg

Anne Nyland Nordestgaard

"Jag vet hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa hela livet" Anne, 64 år, Svendborg Danmark.

Anne är en aktiv och engagerad 64-åring från Svendborg i Danmark. Hon är gift och har två vuxna döttrar, tre bonussöner och nio barnbarn. Hon brinner för hälsa, och att man inte ska låta åldern vara ett hinder för att leva livet, hela livet. Ålder är bara en siffra, och ingen ska behöva begränsa sitt livsuttryck även om de är 55+. Som sjuksköterska vet Anne hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa och på sociala medier som Instagram delar hon med sig av sin kunskap och sitt engagemang för hälsa under hela sitt liv. Vi ställde ett par frågor till Anne:

Hur länge har du använt omega-3?

Jag har ätit omega-3 i mer än 20 år.

DK_Anne_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Varför valde du Fri Flyt Omega-3?

Jag kallar dem de gyllene pärlorna. De är små, lätta att svälja och ser faktiskt ut som guldpärlor.

Dessutom är det väldigt bekvämt att det levereras direkt hem till mig – varje gång jag tar slut. Det är väldigt viktigt för mig att kunna vara aktiv och att ha en välfungerande vardag. Det är därför jag äter omega-3 regelbundet, så att jag kan njuta av vardagen med min familj, mina vänner och idrottsaktiviteter. Jag är nyfiken och vill gärna lära mig och skaffa mig ny kunskap. Därför är Fri Flyt Omega-3 det perfekta valet för mig!

Varför valde du att bli ambassadör för Vesterålens?

För mig var det en no-brainer. Vesterålens Omega-3 är högkvalitativ omega-3, samtidigt som den är superpraktisk. Jag rekommenderar det till alla jag kan – även utanför min ambassadörsroll.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.