Thomas_Leikvoll_amb_0623_1140x600.jpg

Thomas Leikvoll

"Vesterålen's Omega-3 är super praktisk för mig"

Thomas Leikvoll, en erfaren TV-personlighet i Norge som startade sin resa som väderman på TV3 i Norge redan på 90-talet. Utöver detta är han även känd för sina populära standup-shower som tar honom runt om i Norge. Thomas Leikvoll är en framträdande profil inom underhållningsvärlden och fortsätter engagera publiken med sitt karismatiska framträdande.

Varför började du med omega-3?

Jag har verkligen insett värdet av att ta hand om min hälsa, särskilt när det kommer till mitt hjärta. Nu, i en livsfas där god hälsa inte längre är en självklarhet, kände jag att det var dags att agera. Då stötte jag på Vesterålens Omega-3, och det kändes som det perfekta valet.

Vad tycker du bäst om med Vesterålen's Omega-3?

Först och främst är det otroligt praktiskt för mig som alltid är på språng. Mitt hektiska resande liv medför inte alltid de hälsosammaste matvalen. Att bära med mig Vesterålens smidiga förpackning är ett enkelt sätt att säkerställa något näringsrikt på vägen. De små kapslarna är lätta att svälja och har ingen bismak, vilket jag uppskattar mycket. Dessutom är det en lättnad att slippa komma ihåg att köpa nytt när den gamla förpackningen är tom – det gör livet ännu smidigare!

Varför valde du att bli ambassadör för Vesterålen's?

Att främja något så hälsofrämjande är ren glädje. Jag är nu en stolt hemmaambassadör, även för min fru, för att se till att hon tar sina kapslar dagligen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.